Je mooiste dag

“Je mooiste dag”

 

trouw

Bruidskapsels

Voor je trouwdag wil je dat je haar perfect zit. Dat het past bij je jurk en bij wie je bent. Om te kunnen besluiten wat dat voor jou betekend zijn een heleboel dingen van toepassing. Ik zal je proberen een eindje op weg te helpen!

Los bruidskapsel

Allereerst is het belangrijk om te bedenken of je je bruidskapsel los of vast wilt dragen. Als je je haar nooit los hebt zul je het waarschijnlijk ook vervelend vinden om elke keer haar uit je gezicht te moeten vegen, en het achter je oren doen. Daar wordt een bruidskapsel niet mooier van als het niet zo is bedoeld. Dus bedenk van tevoren of je het bruidskapsel los of vast wilt dragen.

 

Opgestoken bruidskapsel

Als je je bruidskapsel op wilt steken is er een heel scala aan mogelijkheden. Met losse plukken, alles vast, netjes of wat speelser.
Door veel foto’s en plaatjes van bruidskapsels te bekijken kun je een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Vaak kunnen details van verschillende trouwkapsels gecombineerd worden, en kan er in elk geval een bepaalde stijl duidelijk worden die je mooi vind. Vaak is er meer mogelijk dan mensen zelf denken.

 

Intakegesprek

Wat je zelf ook in gedachten hebt, het is altijd aan te raden langs te komen voor een intakegesprek. Dan kunnen we rustig kennis maken en alle mogelijkheden en al je wensen bespreken. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kan zover van te voren als je zelf wilt.

 

Proefkapsel

Een afspraak maken voor een proefkapsel kan zodra je haar langer is dan je schouders, al lang van te voren. Dan maakt de lengte niet zo heel veel uit voor het kapsel. Als je haar korter is, en je wilt het laten groeien dan raad ik aan deze afspraak wat later te doen, zodat we goed kunnen zien wat wel en niet mogelijk is.

 

Voorbeelden bruidskapsels en Accessoires

Je kunt zelf foto’s / plaatjes van bruidskapsels meenemen. Maar ik kan je een heel eind op weg helpen met mijn boeken en voorbeelden.
Mijn ervaring is om even te wachten met de accessoires te kopen als je je jurk aan schraft, je kan vaak erg veel spijt krijgen als je een hoed of spelt heb gekocht en daarna maak je een afspraak bij de kapper en vind iets anders toch leuker, wat misschien niet kan met jou hoed of spelt.
Wat dan ook erg fijn is dat ik erg veel van accessoires op voorraad heb en keuze kan maken tijdens je proefkapsels voor iets moois wat in je haar kan doen. En zeker voor een veel aantrekkelijker prijs  dan in de winkels.

 

Datum reserveren

Hoe dan ook, zorg dat je op tijd bent met het inwinnen van informatie en het vastleggen van een datum. Maak vrijblijvend  een afspraak met Lookatyoukapper.

 

De dag zelf

De tijd die nodig is voor een bruidskapsel is afhankelijk van het kapsel zelf. Mar om een indicatie te geven, meestal trek ik er 1 a 2 uur voor uit. Het is het prettigste om rustig aan te werken, daarom trek ik meer tijd uit op de dag zelf dan nodig is.
Het bruidskapsel blijft in principe de hele dag goed in model. Echter bij hevige wind in combinatie met los haar kun je  voorstellen dat het handig is dit tussendoor wat bij te werken. Voor andere bruidskapsels is meestal een keertje wat haarspray tussendoor voldoende om ook de hele avond weer vooruit te kunnen.

Lookatyoukapper staat voor jou klaar op je onvergetelijk dag in je leven!

 

Bel vrijblijvend voor een afspraak